NÁŠ TÝM

Ester Pechová a Erika Pechová

Sestry, které spolu úzce spolupracovaly již od mládí, nejprve vybudovaly spolu s jejich matkou restauraci, kde všechny tři působily 10 let, Erika se zabývala vedením podniku, starala se o akce a organizaci celého chodu. Ester se věnovala především vaření, sestavování menu a vymýšlení nových receptů, čím dál více však byl požadavek doplnit dobré jídlo i o dezerty. A tak se nabídka restaurace rozšiřovala o řadu lákavých dezertů a dortů. Ester, která má tu nejlepší školu, a to babiččinu - pečení s láskou, se stále více věnovala cukrařině, až později došlo k tomu, že v roce 2013 se sestry rozhodly pro otevření cukrárny. Otevřely si cukrárnu na náměstí v Hodoníně, která se stala hned oblíbenou a velmi navštěvovanou, především díky chuti a kvalitě dortů a sladkostí. Hned po otevření se začaly hrnout objednávky na dorty a především na svatební dorty, a to od zákazníků z celé republiky. To byl základní impuls pro vytvoření nového podniku v Brně.

Ester Pechová, majitelka, šéfcukrářka De Fleurs                             Erika Pechová, majitelka, provozní De Fleurs


Michal Hrušecký

Floristické studio Art de Fleurs, kde Michal Hrušecký působil do roku 2015, bylo založeno v záři 2012. Již od počátku bylo záměrem studia odlišit se od ostatní konkurence, především díky kreativnosti, rozsahu a kvalitě služeb. Během své krátké kariery se Michal Hrušecký účastnil mistrovství České republiky Děčínská kotva, kde obsadil desáté místo a dále několika ročníku Brněnské růže, kde jeho největším úspěchem bylo první místo na téma extravagantní šperk, druhé místo za dárkovou kytici a celkové druhé místo v roce 2012. A dále hlavní cena za absolutního vítěze za největší počet bodů za účast na soutěži a první místo za přízdobu hrnkovky v roce 2016.

Michal Hrušecký, majitel, florista De Fleurs